De Praktijk

De praktijk

Gebit4u Patrick Kool Tandprothetiek staat al voor u klaar sinds 2003

De praktijk gebit4u Patrick Kool Tandprothetiek die is gelegen aan de Smeliënstraat 2 in Venlo, is daar al gevestigd sinds het voorjaar van 2003. Het voormalig winkelpand is grondig verbouwd tot een volwaardige Tandprothetische praktijk, met twee behandelkamers en een grote techniekruimte.

 

Even over mij

Na mijn opleiding in de tandtechniek, ben ik in 1999 gestart met de opleiding voor tandprotheticus op de faculteit voor gezondheidszorg in Utrecht. In 2002 afgestudeerd en onder supervisie van mijn toenmalige werkgever gestart met het behandelen en aanmeten van geheel of gedeeltelijk uitneembare kunstgebitten ofwel gebitsprotheses bij patienten.
In 2011 heb ik de praktijk overgenomen en heb dit onder de naam Gebit4u – Patrick Kool Tandprothetiek met veel enthousiasme voortgezet.