Het is tijd voor een stralende glimlach

Kunstgebit, Gebitsprotheses en implantaten

Ik ben er voor u!

Een stralende glimlach, ongegeneerd genieten tijdens een heerlijk etentje of een gebit dat geen pijn doet en gewoon lekker zit. Bij Patrick Kool Tandprothetiek begrijpen we dat een gebitsprothese voor u een groot verschil kan maken.

Draagt u al een gehele gebitsprothese, een gedeeltelijke gebitsprothese, implantaten of een immediaat (nood)prothese of bent u via een tandarts of kaakchirurg doorverwezen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres! Als tandprotheticus maak ik deel uit van het mondzorgteam en kan ik voor u het gehele traject in zowel het aanmeten als het aanpassen van uw gebitsprothese verzorgen.

Hoe zit dat met de verzekering?

Komt u in aanmerking voor een vergoeding vanuit uw zorgverzekering? Dat zoek ik graag voor u uit! Patrick kool Tandprothetiek heeft namelijk samenwerkingen met alle toonaangevende zorgverzekeraars en neemt al het papierwerk voor u uit handen.

Volledige gebitsprothese

De kosten voor een volledige boven- of/en ondeprothese verschilt per verzekering.
Wat de vergoedingen betreft wordt de volledige gebitsprothese voor 75% uit de standaard verzekering vergoedt, de resterende 25% moet uit een aanvullende verzekering komen.

De vergoeding voor implantaten is een ander verhaal, Dit wordt in samenwerking met een tandarts-implantoloog gedaan. Er wordt een uitgebreide aanvraag bij de desbetreffende zorgverzekeraar gedeponeerd, en die besluit hierover. Voor een klik gebit betaald u 8%, 10% of 17% van de kosten, afhankelijk van de soort behandeling.

Partiële gebitsprothese

Partiële protheses waaronder kunststof- en frameprotheses, worden voor een gedeelte vergoed uit de aanvullende tandverzekering.
De kosten verschillen per verzekering.
Wilt u meer weten over vergoedingen en of er een zorgovereenkomst is voor uw verzekering, dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken in de praktijk.

    KUNT U MIJN HULP GEBRUIKEN

    Vul het formulier in
    en ik bel u